SUSU BADAN SEMAKIN BERKURANGAN, APAKAH SOLUSI NYA?Menghadapi masalah susu badan yang berkurangan sangat merunsingkan hati dan fikiran para ibu di luar sana. Sama ada ibu yang tidak bekerja mahupun ibu diluar sana yang bekerja sambil melakukan proses mengepam susu saat di pejabat. Tercari-cari tips yang membantu untuk penambahan susu badan?


Namun perkataan banyak atau sedikit adalah subjektif dan merupakan perbandingan. Biasanya ibu membandingkan dengan jumlah yang diminum seharian oleh anak dimana ibu merasakan susunya semakin sedikit.


Dan ada juga kemungkinan dimana ibu sudah menghasilkan susu yang mencukupi untuk anak. Cuma umur anak yang semakin bertambah seleranya yang membuatkan ibu perlu menambahkan lagi susu badan.


Tips-tips penambahan susu badan adalah seperti berikut:


1. Power Pumping – Iaitu mengepam 10 minit dan berehat selama 10 minit, sambung kembali mengepam 10 minit dan rehat kembali 10 minit.


2. Gunakan pam double elektrik – Iaitu mengepam kedua-dua belah serentak dalam satu masa yang sama.


3. Makan makanan sihat – Pastikan makan pagi, tengahari dan malam. Elakkan makanan “Junk food” yang boleh membuatkan ibu tidak mahu makan.


4. Ambil makanan penambah susu – Ambil milk booster dan dalam masa yang sama juga, amalkan kaedah 1-3 diatas. Ramai ibu dapat penambahan susu yang banyak selepas pengambilan Halba. Halba adalah makanan tambahan yang sangat berkesan dalam proses penambahan susu badan.Nak tahu tips yang lebih mudah untuk penambahan susu badan ini? Anda boleh cuba Jus Mutyara kerana salah satu khasiatnya adalah ia berfungsi sebagai milk booster untuk para wanita.


Mutyara dirumus khas dari makanan sunnah seperti delima, kurma, habatussauda dan bahan-bahan tradisional seperti halia, ubi bit, manjakani dan pelbagai lagi yang dapat membantu para wanita mengurangkan masalah dalaman wanita seperti keputihan, senggugut, period tidak teratur, masalah susu badan yang berkurangan dan sebagainya.


Kini anda tidak perlu lagi bersusah payah lagi untuk menjaga kesihatan dengan adanya Jus Mutyara.


Untuk pembelian Jus Mutyara, boleh tekan link dibawah :

https://www.mutyara.com/online-store


MUTYARA

Sihat itu Nikmat

105 views0 comments