Mutyara Diamond - Stokist

Stokis Mutyara dikenali sebagai Mutyara Diamond dalam kalangan usahawan Mutyara. Mutyara Diamond memerlukan usahawan mengeluarkan modal bermula dari pembelian minimum kuantiti 50 botol Mutyara.

 

Mereka yang bermula dari dropship telah ramai upgrade diri ke Mutyara Diamond untuk dibimbing dengan lebih rapat oleh Founder Mutyara sendiri. Terdapat juga usahawan Mutyara Diamond yang tidak bermula daripada dropship, tetapi sanggup belajar dan mengeluarkan modal untuk sertai Mutyara Diamond dan akhirnya mencapai income sebulan bermula dari 5 angka! Mereka juga mempunyai team di bawah mereka yang akan diberi sokongan sepenuhnya untuk sama-sama sukses di dalam Mutyara.

 

Selain itu, Mutyara Diamond dibekalkan dengan kelebihan-kelebihan yang diberikan oleh HQ termasuklah personal coaching direct daripada Founder, diberi akses ke module coaching lebih dari usahawan biasa, diberikan juga PERCUMA gift dari HQ untuk menyokong jualan mereka serta juga mempunya group support yang sangat supporting dan circle yang positif. 

 

Di samping itu, Mutyara Diamond boleh upgrade ke peringkat seterusnya iaitu Red Diamond yang perlu disertai atas jemputan khas bergantung kepada hasil jualan mereka jika mencecah 500 botol sebulan. Mutyara Red Diamond diberi sokongan hebat oleh Founder & CEO sendiri secara personal serta diberi kelebihan juga buat team yang diketuai oleh stokis Red Diamond sendiri. Mereka boleh mempunyai stokis dibawah mereka sendiri yang akan dibimbing juga menggunakan coaching dan bimbingan module dari Founder Mutyara.

 

Setiap persoalan dan pertanyaan oleh stokis-stokis Mutyara akan dibantu oleh Team Mutyara untuk memastikan perjalanan mereka bersama Mutyara dipermudahkan. Team HQ akan memantau perkembangan jualan usahawan supaya mereka sentiasa mempunyai semangat untuk upgrade diri mereka ke peringkat seterusnya. Team Mutyara juga akan memastikan modal yang dilaburkan memberi keuntungan yang berlipat ganda buat Usahawan Mutyara untuk memberi manfaat kepada keluarga mereka.

 

Disinilah segala titik perubahan hidup mereka akan bermula.

Registration For Diamond Stokist

702e47cf-023b-4a6c-be13-4f31d4e5eb1d.JPG
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Mutyara Beauty

Tya Arifin

@mutyarabeauty

Whatsapp Logo.png

Wisma Mutyara

 

25, Jalan PPU 2A, Taman Perindustrian Puchong Utama, 47100 Puchong, Selangor

Phone : 018-278 9277

Email : sales@mutyara.com

Informations

2020 A Klasse Essentials Shd Bhd , All Rights Reserved