Hubungi 012-920 9011 untuk info lanjut

Sihat Itu Nikmat

Produk PNG.png

Jus Mutyara adalah Jus yang sangat mudah pengambilannya dengan rasanya yang tidak pahit, namun ternyata keberkesanannya. Resipi turun-temurun keluarga Tya diolah rasanya dengan tambahan makanan sunnah seperti Kurma, Delima, Madu, Habatussauda selain campuran herba-herba asli seperti Kunyit, Halia, Manjakani dan sebagainya.

 

Khasiatnya fokus untuk membantu para wanita memberikan tenaga, memperbanyakkan susu badan (bagi ibu menyusu) serta membantu merawat kesihatan dalaman dan luaran wanita, boleh diamalkan seawal usia 16 tahun.

Sangat mudah pengambilannya cuma perlu diamalkan 2 kali setiap hari.

 

Whatsapp Logo.png
Website-produk.jpg
Product-PNG2.png

Rupa berbeza, Khasiatnya tetap sama!

Jus Mutyara didatangkan dengan dua kemasan iaitu Botol & Sachet yang mudah dibawa kemana sahaja untuk memastikan badan kekal bertenaga sepanjang hari.

icon-halal 3.jpg
TESTIMONI-KARTINI.jpg
TESTIMONI-IZARA.jpg

Bahan utama penghasilan Jus Mutyara

Jus Mutyara dirumus khas dari herba tradisional terpilih dan makanan sunnah seperti :

Website bahan.png

APA KATA MEREKA?

TMU1.jpg
TMU2 copy.jpg
TMU5 copy.jpg

"Semakin bertenaga"

"Pembuangan lawas"

"Period lebih teratur"

*klik untuk tonton

*klik untuk tonton

*klik untuk tonton

"Susu bertambah"

"Susu bertambah"

"Ikhtiar Hamil"

Pengiktirafan Jus Mutyara

logo anugerah PNG.png
TYA s4AA.jpg

“Mutyara telah membantu ramai usahawan wanita di luar menjana pendapatan sekurangnya RM10,000 sebulan dengan memberi peluang kepada mereka untuk memulakan Bisnis Tanpa Modal dengan mudah dalam masa yang singkat.

 

Usahawan Mutyara akan dibekalkan dengan ilmu dan bimbingan terus daripada Founder Pn Tya Arifin serta dibekalkan dengan Module Strategy Bisnis yang lebih jelas di samping bantuan Team Mutyara sendiri.

 

Telah ramai usahawan Mutyara yang berjaya dilahirkan melalui Program Bisnis Tanpa Modal dan jana pendapatan sehingga 6 angka dalam masa beberapa bulan sahaja selepas mereka upgrade ke fasa kejayaan yang seterusnya.

 

Disamping menjadi Usahawan yang berjaya, mereka juga dapat memperbaiki tahap “Leadership Skills” seterusnya dapat meningkatkan kebolehan diri sendiri dalam pelbagai aspek kehidupan dimana secara tidak langsung ia dapat membantu individu untuk meningkatkan taraf hidup keluarga disamping memberi manfaat kepada ramai orang di luar sana.

 

Tidak diragukan lagi bahawa kini wanita boleh membangun ekonominya sendiri bersama Mutyara

LOGO BBT.png
  • Instagram

Subscribe to our newsletter

Get our latest promo's & updates!

Thanks for submitting!